Book hos oss: PL + 48 797 808 730 eller PL +48 511 973 000, eller ring vår norske representant Bjørn: NO 41 22 20 22 kontakt@tannbehandlingpolen.no

MAGISKE BYEN KRAKOW: TURIST PARADISET OG DET STØRSTE EUROPEISKE SENTERET FOR MODERNE ESTETISK TANNPLEIE OG IMPLANTOLOGI.

Hvor du vil bo under tannbehandlingen i Polen?

 

Til din disposisjon gir vi ni leiligheter på 34m2 av overflaten hver. De er moderne leiligheter med komfortabel møblering. Hver leilighet består av et separat soverom med en stor seng (f.eks for 2 personer), åpen stue med sove sofa (f.eks for 2 personer) med kjøkkenkrok og bad.

BESTILL NÅ MED 10 PROSENT RABATT BARE MED KUNDEKONSULENT:KONTAKT@TANNLEGEKRAKOW.NO

 


 

Golden Tulip Krakow City Center Hotel tilbyr overnatting og opphold i 86 klimatiserte rom av forskjellige typer: enkeltrom, dobbeltrom med dobbeltseng, tomannsrom med to enkeltsenger, deluxe rom og familierom. Alle rommene er komfortabelt innredet i moderne stil. Hvert rom er utstyrt med gratis Wi-Fi og LAN, regulerbart klimaanlegg, te- og kaffefasiliteter, telefon, safe, satellitt-TV- og radiokanaler og et bad med dusj, hårføner, håndklær og toalettsaker. Hele hotellet er røykfritt.

BESTILL NÅ MED 10 PROSENT RABATT BARE MED KUNDEKONSULENT:KONTAKT@TANNLEGEKRAKOW.NO