Book hos oss: PL + 48 797 808 730 eller PL +48 511 973 000, eller ring vår norske representant Bjørn: NO 41 22 20 22 kontakt@tannbehandlingpolen.no

PROTESE/GEBISS I Krakow Tannlegesenter Polen

 En protese er enkelt sagt kunstige tenner. Også kjent som “gebiss”. Men i dag kan en protese være mye mere enn bare et gebiss. Fordeler med protese: billig løsning og alle kan erstatte tenner med protese.

  • Helproteser for overkjeve og/eller underkjeve

Helt tannløse kjever kan erstattes med helproteser. Disse tilpasses til munnen din. For de som får en protese, er det viktig å komme til tannlegen for å justere på protesen slik at den passer i munnen.

  • Delproteser

Mangler du noen tenner i en kjeve, kan en delprotese erstatte tenner enkelt og raskt.

  • Midlertidig protese

Dette er noe vi lager til den som ønsker midlertidig tenner etter f.eks trekking, der det er planlagt behandling med implantat med de løsninger som er mulig.Ofte lages denne protesen på forhånd før man trekker tenner. Da heter det immediat protese. Denne protesetypen er midlertidig og ment til å brukes frem til endelig løsning kan lages ferdig.


Tannproteser på KRAKÓW TANNKLINIKK I POLEN

Tradisjonelle avtakbare proteser er den mest økonomiske løsningen. Den norske pasienten kan med denne løsningen erstatte mindre eller større tannmangel. En ideell og prisgunstig løsning er protetiske erstatninger som monteres på implantater i Polen.

En slik løsning er et perfekt kompromiss mellom pris, brukerkomfort og funksjonalitet. Med en integrert protese som dekker en hel tannbue kan man begrense antall implantat til et minimum, og som følge av dette, sluttkostnaden ved protesen.
Hva slags type proteser anbefaler vi for pasienter i Norge? Implantatproteser anbefales hovedsakelig for pasienter som mangler de fleste tennene, med periodontitt eller ved fullstendig tannmangel (på implantater).

1/Teleskopprotese: En slik tannerstatning går ut på at to teleskopkroner settes tett innpå hverandre. Den første kronen sementeres inn på tannen eller på implantatet, den andre limes inn til protesen.
2/ Protese på locator (protese på locator i Polen)
3/ Protese på ballfester.
4/ Proteser på Dolder-bjelker.