Book hos oss: PL + 48 797 808 730 eller PL +48 511 973 000, eller ring vår norske representant Bjørn: NO 41 22 20 22 kontakt@tannbehandlingpolen.no

Protetiske erstatninger på implantater er den mest søkte tannbehandling blant pasienter i Norge. Implantatbehandling i Kraków – steg for steg.

IMPLANTATER – 1. STEG: DIAGNOSTIKK 
Kirurgen-implantologen vurderer tilstand på tennene og tannkjøttet, tannstillingen, kjeveortopedisk tilstand, årsak til tanntapet og anbefalinger til implantatbehandling. Det foretas foreløpig avtrykk for fremstilling av diagnostiske gipsmodeller og klargjøring av kirurgiske sjablonger.
3D CBCT-tomografi av overkjeven og underkjeven: Denne moderne computertomografimetoden gir tredimensjonale bilder  av over- og underkjeven, kjevebihulene, nesehulen, samt kjeveleddet. Tredimensjonale bilder muliggjør en presis vurdering av tann- og kjevebentilstand, og som følge av dette, planlegging av tannbehandling, spesielt med implantater.  Takket være EasyGuide – spesialistprogramvare fra Keystone Dental i USA, kan vi simulere tannbehandling på dataskjermen og planlegge størrelse på implantatene på bakgrunn av virtuelle databilder. Computertomografi er trygg for pasienter med en stråledose som er sammenlignbar med, eller lavere enn, det tradisjonelle panoramarøntgenbildet.

 

IMPLANTATER – 2. STEG:
KIRURGISK INNGREP 1-stegsteknikk: I denne metoden utføres kun ett kirurgisk inngrep hvor det settes inn et implantat og en helingsskrue (en liten topp) som stikker ut gjennom tannkjøttet. Etter 7-10 dager fjernes de kirurgiske suturer og 3-5 måneder etter innsetting av implantatet tas det avtrykk for den endelige protetiske erstatning.
KIRURGISK INNGREP 2-stegsteknikk: Dette betyr at tannkjøttet dekker over implantatet i tilhelingsperioen.
Tannkjøttet sys da sammen og tilheling skjer under tannkjøttet.  Fjerning av suturer skjer etter 7-10 dager. Etter 3-5 måneder gjør tannlegen et mindre inngrep for å finne fiksturen under tannkjøttet for å forlenge implantatet med en distanse.  Det kreves ytterligere 2 ukers tilhelingstid av tannkjøttet.

Etter den tid tas det avtrykk for den endelige protetiske erstatningen

IMPLANTATER – 3. steg PROTETIKK
På dette steg tas det avtrykk og gjøres tilpasninger for å oppnå en ferdig protetisk erstatning.  I dag er protetiske erstatninger på implantater i form av proselensbroer og -proteser blant de mest søkte gjenoppbyggingsmetodene for tapte tenner. Pasientene skryter både av de estetiske og mekaniske egenskapene til slike protetiske erstatninger, som er stabile og øker komfort ved tygging.  “Dette er akkurat som å få tenner for tredje gang” – sier våre pasienter. De glemmer fort hvordan det var å bruke de gamle, vanlige proteser og at de en gang hadde manglende tenner

 

Hvor mye koster din implantatbehandling I KRAKOW TANNLEGESENTER POLEN?

Hvor mye koster din tannbehandling I KRAKOW TANNLEGESENTER POLEN? IMPLANTAT PRIS, IMPLANTAT TENNER PRIS 

 

Tannimplantat i Polen Priser

VARE PRISER NOK NORSKE PRISER NOK
Konsultation med tannlege i klinikken GRATIS 600
Behandlingsplan GRATIS 600
CBCT – 3D CT scan (ovre og nedre kjeve) 610
CAMLOG implant system – skrue 6 100 19 000
THOMMEN implant system – skrue 6 100 17 000
NEOBIOTECH implant system – skrue 4 100 12 500
Healing ring 610 1 040
Distanse av krone 1800 4 990
SINUS LIFT Fra 5 000 8 000
Biomaterialer for gjennskaping av beinmasse (Bio-Oss) Fra 1 000 2 200